понеділок, 22 лютого 2021 р.

«Інтимні селфі в інтернеті – жарт чи небезпечний ризик»

 #stop_sexтинг проведено бесіду для учнів 7 класу Ммиколаївського ЗЗСО на тему «Інтимні селфі в інтернеті – жарт чи небезпечний ризик». Метою заходу було привернення уваги учнів до актуальних проблем насилля в Інтернеті. Під час бесіди учні переглянули відео та мали змогу ознайомитися з поняттями секстину та онлайн-грумінгу. Діти спільно з психологом розглянули різні ситуації, що стосувалися даної теми. Визначили чим шкідливий і корисний інтернет.






четвер, 11 лютого 2021 р.

  Сьогодні ми поговорили з учнями 3 класу Миколаївського ЗЗСО, про світ з яким вони стикаються кожного дня – про світ Інтернету. Інтернет – це цікавий та захоплюючий світ, який дозволяє дітям дізнаватись про світ цікавого, спілкуватись з людьми в різних кінцях світу, грати в цікаві ігри та ділитись з іншими своїми думками та захопленнями. Але як і в любому іншому світі в Інтернеті є свої правила,  яких треба суворо дотримуватись, для того, щоб уникнути неприємних та небезпечних ситуацій. Про них ми і поговорили сьогодні під час бесіди.




середа, 27 січня 2021 р.

Заняття з використанням казкотерапії «Зуби треба доглядати»

 В рамках тижня з безпеки життєдіяльності " Здоров'я - дорожче за золото" для здобувачів освіти 1 класу Миколаївського ЗЗСО І – ІІІ ступенів було проведено  заняття з використанням казкотерапії «Зуби треба доглядати». Діти зрозуміли важливість догляду за зубами, побачили як правильно це робити, навчилися  розуміти емоції радості і страху; розвивати творчість, мислення, художні навички; виховувати почуття дружби, бажання допомагати один одному.

















вівторок, 26 січня 2021 р.

Зміни розпочинаються з себе...

 Про це замислилися учні 9-11класів, які переглянули художньо-документальний фільм «Чорно-біле кіно». Цей фільм показує шкоду наркотиків та алкоголю на організм підлітків. Унікальність його полягає у тому, що в ньому знімалися не професійні актори, а прості школярі та студенти.  Після перегляду фільму учні самі зможуть  прийняти рішення, маючи інформацію не у формі заборони, а як застереження, вказуючи при цьому можливі шляхи вирішення проблем, що виникають.








           

середа, 30 грудня 2020 р.

З Новим Роком!

 Нехай в Новому році дні проходять так само яскраво і весело, як новорічні. Неприємності хай тануть самі собою, як сніг на долоньках! Нехай все загадане під урочистий бій курантів виповниться, а Дід Мороз здійснює бажання всі 365 днів! З Новим Роком!













пʼятниця, 18 грудня 2020 р.

Із днем святого Миколая
Я вас вітаю від душі!
Від серця я добра бажаю,
Яскравих радісних подій!





понеділок, 7 грудня 2020 р.